снимки: ОДМВР - ВарнаГолямо количество нарязан тютюн без бандерол задържаха служители

...
снимки: ОДМВР - ВарнаГолямо количество нарязан тютюн без бандерол задържаха служители
Коментари Харесай

Полицейска акция във Варна: 220 кг. тютюн откриха в багажника на „Мерцедес”. Зад волана е била жена

снимки: ОДМВР - Варна

Голямо количество нарязан тютюн без бандерол задържаха чиновници на отдел “Икономическа полиция ” при профилирана интервенция

220 кг. тютюн е открит в багажника на автомобил „ Мерцедес ”, предават от полицията. 



При профилирана полицейска интервенция, провела се през днешния ден във Варна, от чиновници на отдел „ Икономическа полиция ” при ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна, е арестуван 44-годишният Е.Г. от Варна. В автомобил, ръководен от брачната половинка на арестувания, е открито огромно количество нарязан тютюн, без акцизен бандерол. Общото тегло на откритата акцизна стока е 220 кг., като приблизителната й стойност е 43 000 лева



Е.Г. е арестуван за период до 24 часа. Същият е добре прочут на органите на реда и е осъждан.

По случая има формирано досъдебно произвеждане. Работата по документиране и доказване на осъщественото закононарушение продължава под надзора на прокурор от Районната прокуратура във Варна.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР